Articles d'opinió

#abr. 2021

10è aniversari d’IMPLICA

El passat mes de gener IMPLICA va complir 10 anys. La nostra trajectòria es va iniciar en plena crisi econòmica i financera, la més important des del crack del 1929. Gràcies a la complicitat del grup de professionals que composen el despatx d’arquitectura, enginyeria i urbanisme GMG vam poder emprendre el nostre projecte empresarial.

Aquella conjuntura ens va permetre aprofitar una de les oportunitats que els processos de canvi habitualment porten associats, la gestió dels actius immobiliaris que es van traspassar des del sector privat al sector financer. Durant aquest període hem desenvolupat diferents serveis per donar satisfacció als nostres clients amb l’objectiu de preservar el valor dels seus immobles i en aquells casos que va ser possible, optimitzar el seu rendiment.

Aquella oportunitat ens ha permès tenir una àmplia visió en la gestió immobiliària que hem sabut aprofitat per reorientar-nos cap altres tipus de clients: fons d’inversió, promotors i inversors privats, administracions públiques, …

Durant els primers anys d’aquest camí la incertesa va formar part de la nostra activitat. Aquesta circumstància ens ha permès assumir reptes professionals que fins aquell moment eren desconeguts per a nosaltres i amb compromís, il·lusió i dedicació, hem assolit l’èxit en cada projecte.

La pandèmia de la COVID19 ens ha obert una nova etapa de canvi amb unes conseqüències que encara no podem concretar ni quantificar. En qualsevol cas, des d’IMPLICA, ens orientem de nou a donar servei als nostres clients per optimitzar la seva satisfacció per molts anys més.

Tota aquesta trajectòria no hauria estat possible sense el compromís de les persones que han participat en aquesta experiència. Per aquest motiu aprofitem aquest moment per reiterar el nostre agraïment a totes i a tots els membres del nostre equip per la seva dedicació, a tots els nostres clients per la seva confiança i a tots els nostres proveïdors i col·laboradors per la seva aportació.

Entre tots vosaltres el nostre projecte s’ha pogut consolidar durant aquesta dècada inicial. Esperem compartir aquest camí molts anys més.

 

PD. Douany, Enric, Joan i Toni: moltes gràcies per la vostra hospitalitat i generositat.