IMPLICA assumeix la gestió del centre de negocis @ Sant Cugat Business Park

@ SANT CUGAT BUSINESS PARK és un centre de negocis ubicat a Sant Cugat del Vallès amb 24.000m2 construïts sobre rasant i més de 600 places de pàrking sota rasant. El Parc està perfectament comunicat per carretera (autopistes AP7 i C-16) i per tren (parada FGC Hospital General) i està ubicat en un entorn de serveis i d’activitat empresarial de primer nivell.

Una de les característiques principals del Parc és que dóna resposta a qualsevol activitat empresarial o professional. Disposa d’espai Coworking orientat a emprenedors; zona Business Center per allotjar activitats per microempreses i també ofereix lloguer d’oficines i locals comercials per donar servei a petites, mitjanes i grans empreses per allotjar els seus projectes. Aquest programa permet als nostres clients créixer o decréixer dins del Parc de forma flexible, a cost variable i gaudint de les zones comuns i serveis addicionals que ofereix: sales de reunions, sales polivalents, recepció, atenció telefònica personalitzada, domiciliació de societats, …

IMPLICA desenvolupa una funció de Gestió Immobiliària (Property Management) per delegació de la propietat amb l’objectiu de maximitzar el rendiment de l’actiu oferint el millor servei a totes les empreses allotjades al Centre sigui quina sigui la seva activitat o dimensió. El Parc està dotat d’un equip professional multidisciplinar que vetlla cada dia per assolir aquests objectius amb professionalitat, rigor i compromís.

@ SANT CUGAT BUSINESS PARK té per vocació ser un Hotel per Empreses.

www.arrobasantcugat.es

Comparteix aquest post:

Post relacionats

El nostre equip està aquí per ajudar-te