Gestió urbanística per SOLVIA

Des de fa més d’un any IMPLICA-GMG ha anat consolidant un nou projecte de col·laboració amb SOLVIA consistent en realitzar el seguiment i gestió d’un conjunt d’actius immobiliaris de Banc Sabadell i altres societats vinculades a aquesta entitat financera.

El projecte va néixer a finals de 2013, amb una cartera d’actius de sòl en desenvolupament, és a dir, que no han completat el procés de transformació urbanística, a diverses comarques de Barcelona: Vallès Occidental, Bages, Baix Llobregat, Penedès i Garraf.

Es tracta d’un projecte transversal, en que la participació conjunta d’IMPLICA i GMG ha estat clau per assolir el bon resultat obtingut fins ara, doncs ha permès combinar una gestió sistemàtica i eficient amb un ampli coneixement a nivell tècnic en el camp de l’urbanisme.

El treball abasta des de l’anàlisi dels nous actius que s’adjudica l’entitat fins que les finques esdevenen sòl finalista susceptible d’obtenir llicència d’obres, passant per la fase de planejament, gestió urbanística i execució de la urbanització.

Comparteix aquest post:

Post relacionats

El nostre equip està aquí per ajudar-te