IMPLICA finalitza la seva gestió a @Sant Cugat business park

El passat mes de juny, IMPLICA va finalitzar el servei de gestió patrimonial a @ SANT CUGAT BUSINESS PARK, conjunt d’oficines i locals comercials ubicat a Sant Cugat del Vallès amb més de 24.000m2 construïts i gairebé 600 places de pàrquing en quatre plantes sota rasant. L’entitat financera LIBERBANK, propietària majoritària del Parc va encarregar a IMPLICA, a finals de l’any 2017, la Gerència del recinte ja que se l’havia adjudicat per liquidació del Concurs de Creditors de la societat promotora del Parc.

Després de dos intensos anys de gestió i havent assolit unes taxes d’ocupació per sobre del 90%, el mes de desembre de l’any passat, LIBERBANK va vendre la seva participació a un fons d’inversió immobiliària liderat per MARATHON FUND ASSET MANAGEMENT. Durant el primer semestre del present any, hem traspassat ordenadament la gestió del recinte al nous gestors als que desitgem molt èxit en aquesta nova etapa en la gestió del Parc.

Volem agrair la confiança dipositada en IMPLICA per part de LIBERBANK per liderar aquest projecte i també hem d’estendre el nostre reconeixement al personal propi del Parc (Eva, Montse, Gemma, Hèctor, Jordi, Francesca, Sònia i Antonio) i a les empreses col·laboradores que presten serveis al mateix ja que sense el seu esforç, compromís i dedicació hagués estat impossible desenvolupar aquest projecte amb l’alt grau de satisfacció expressat pel nostre client.

Comparteix aquest post:

Post relacionats

El nostre equip està aquí per ajudar-te